surprise

efter jobbet hämta kajsa och anna, åkte över till paradisön frösön hämtade annas grejor som hon hade kvar i exets lägenhet. kändes skönt!

när jag kommer hem är lägenheten skinande ren ,duktiga tjejor! sen var det middag på bordet OCH SÅ JUMMIE! en tia för den brudar.
och nu sitter jag på jobbet igen, längtar tills jag får komma hem och duscha och fixa naglarna :)
puss på dom!

om 24 timmar sitter vi på flyget.


brrrr its cold up here

halloj!
att vakna och se iza i soffan det första man ser gör fasiken ens dag, hon är ju lång! hivade in henne in på mitt rum så fort jag skulle på jobbet.
kikade in hos olivia också, hon sussade på som fasiken vill jag lova :)
idag slutar jag kvart över två, ska hämta brorsans betyg på wargen och sen blir det en tripp till frösön med Kajsa och Anna. Jag får inte komma hem före 16.00? va är felet, vad har tjejorna hittat på?

jaja hur som helst, vi ska packa klart allt vi kan, blev lite panik igår när vi inte hittade passet mitt.
sen blir det ytterligare en tripp på ica maxi eftersom att OLIVIA, inte jag, OLIVIA tyckte det skulle bli mysigt, vi ska väl köpa lite fika till tågresan som börjar 06.00 imorgon.
ikväll ska vi iallafall händer och fötter sen ska vi tränga ihop oss på mitt rum, jag paxade soffan, och förmodligen försöka sova men jag tror redan att vi inte kommer att lyckas.

ha en bra dag ! tjarå

happiness will be my revenge

inte nog med att jag sprutade bon aqua över skärmen men då ska min sushi hoppa ut ur lådan och ner på golvet upp och ner, så samtidigt som jag äter upp den sushi jag hann stoppa i munnen och rädda innan min lilla incident så fick jag lida när jag såg dom sju andra stackars bitarna ligga på golvet och dö. Det var bara att springa och köpa åtta nya bitar.

snart ska jag hem för mina älsklingar har tråkigt hemma. var trevligt att äntligen få komma hem till någon!
Dessutom längtar jag extra mycket till tacokväll hos kajsa om några timmar.

have a nice day! Im goi'n to.

lätt kolsyrat my ass

lätt kolsyrad bonaqua luras, mitt i kundens samtal sprutar det bon aqua över skärmen, som tur var fick vi oss båda ett gott skratt. jag tror han var onykter. 
ikväll blir det sushi likaså till lunch. jag och kajsa sitter här som två män med benen isär och fötterna på bordet ungefär, slappare tjejer.

Alla barnen använde kondom utom Lasse, han använde en ICA-kasse.


happiness!

det känns som att det strålar om mig!
jag slutar om circa en halv timma, då ska jag hem och fixa naglarna, skriva inköpslista :)
sen är det förmodligen dags att sova, vågar ju inte kolla på tv när det blixtrar så in i faan här utanför.
tänk om blixten skulle döda mig nu såhär innan semestern? peppar peppar.

imorgon blir det jobb och sen kära ica maxi innan brudarna kommer. Någonting gott måste det ju bjudas på!
strax efter det ska vi tillsammans med tinah och martin käka sushi, och så iza och olivia förstås!

imorgon ska vi dessutom göra en superrolig grej, det får ni veta imorgon ;)

PUSS

fisk pedikyr

fiskpedikyr haha, tror ni det kittlades? JA SOM FAN. höhö
jag satt och skrattade i början för fiskarna kittlades så in i helvete. men det är helt klart att rekommendera. Och
janitha var hur go och trevlig om helst och priserna var rimliga.
mamma trodde att hon skämta när hon skulle stoppa fötterna med massa fiskar. jaja lite kvalitetstid med mamma är aldrig fel, nu har hon tjorvat till min framtid och nämt massvis med alternativ som jag kan göra. jag dör.

imorgon åker mami hem, jag jobbar, sover, vaknar, jobbar till 13.15 och sen kommer mina efterlängtade Iza&Olivia!
resten av tiden läser jag min älskade "när jag hör din röst".

puss !




update at sandras place

efter jobbet kramade jag hårt om mamma och packade väskan och åkte med denize och hennes syster ut på frösön till sandra, vi håller på och klär ut oss för fullt. planen för ikväll kommer att bli lyckad.
maskerad nostalgi fest, snyggt brudar!

igår var vi hemma hos mig och mös och planerade lite inför kvällen.
synd bara att jag glömde att köpa baguetter så vi måste gå utklädda genom valla området och ica och sen till snorres, huvva. ja ja , snygga är vi iallafall, dom är hög och jag har brännt mig!

ha en trevlig kväll, för det ska vi tre apor ha!

pussn
för att jag älskar er!


hei hei niz

tjabbadabado.
denize & Ida är hemma, woho, det är najs!
bortsett från det har det inte hänt särskillt mycket i mitt liv på två dagar.

Brorsan ringde och satt på Google Earth och kikade på vårt gamla hus i torrevieja, han fick för sig att vi skulle åka dit och kolla läget var, vore härligt att hälsa på vännerna där som man inte har träffat på snart tre? fyra år? huvva det är illa.

idag har det varit jobb först och främst i vanlig ordning egentligen. nu ska jag väl kanske ta mig i kragen och göra någon middag? nudlar? mos och köttbullar? naeh.
blir väl en flaska vatten med tanke på hur mycket reserver jag har mohah.

förresten jag vill söka jobb någon annan stans, dom söker fritids personal på vallaskolan, skulle man vilja sätta sin fot där igen? jag vet inte ja .

tjarå!


torrevieja.


34:an spa here we come

jobb jobb bara jobb, kanske ska säga upp mig som sandra säger?

köpte New Moon boken igår, tidsfördriv för att det så fort som möjligt ska bli söndag, eller kanske onsdag, eller fredag?

På onsdag ska jag iallafall på nostalgikväll med brudarna som jag sa, blir det krogen eller inte? jag vet inte jag.. börjar klockan 09.00 morgonen efter så det lär bli ganska lungt ändå :)
Fredag blir det fiskpedikyr med morsan, fast det vet hon inte själv om,  hon kommer upp på onsdag och åker tillbaka på lördag så jag tänkte spendera lite mystid med henne dom få dagar hon är här.
Och på söndag kommer faktiskt både Iza och Olivia, mewwwsigt!

nu börjar jag ana någonting om en kompis här .... spännande!

vet inte riktigt  vad jag har gett mig in på när det gäller fiskpedikyren, jag kommer ju garva ihjäl mig när dom kittlas sådär. Kittligare om fötterna får man ju leta efter.
pyss




underliga natt

fredagen slutade med att jag somnade med boken i handen ungefär, kunde inte slita mig! det ledde till att jag sov till 12, sen kom sandrydoooo och gjorde mig sällskap till frukost och kaffe på balkongen, gött!

Vi tog oss en runda på stan och jag köpte en sötisöt blommig klänning som jag ska ha med mig utomlands och även ett hårband.
lite med på vår utmanings lista fick vi till också, he he he, tjejerna borde vara lite skakis ;)


idag är det jobb med anna ända fram till halv sju, sen ska jag äntligen få åka på maxi och köpa bok 2.
puss!

snart badar vi här tjejor!


text

att vakna 14.30 mitt på dagen känns inte riktigt som min grej, det var bara att duscha käka och börja om igen. ikväll slutar jag kvart i elva och går tyvärr inte ut på krogen med mina kompisar, sätter mig istället i soffan och läser ut twiligt, då har jag en anledning till att åka på ica maxi och köpa nästa bok.

mest av allt längtar jag nu till på onsdag då jag får träffa mina gamla klassmates från högstadiet & att mamma kommer hem över onsdag, torsdag, fredag och förhoppningsvis lördag (?).
sen är det bara jobb på torsdag, ledig fredag, jobb lördag, sen kommer olivia på söndag, iza på måndag, då har vi tacokväll med kajs och isabell, sen är det tisdag sen åker vi! vad mycket det vart höh.



0358

jag hör fan när dammkornen slår ner mot marken, så tyst är det här uppe i telia huset. sköntsomfan, särskillt när man försäker koncentrera sig på att läsa. Jag gav visst med mig och började läsa twilight, som det känns just nu måste jag läsa alla fyra, hinner jag gott och väl under dom två veckorna i grekland, om jag så hinner köpa dom förstås.

hade en trevlig pratstund med olivia, blir man lite taggad då? JA! he he nu är jag inte lika mobbad när hon också tog in resväskan på rummet ;)

imorgon är det också ett kvällspass till kvart i elva, funderar på att följa med tjejerna ut på krogen men vi får se imorgon. Efter en sånhär natt och efter en sån sen kväll imorgon vet jag inte om jag orkar, höhö. gammkärring.

undra om jag ska gå hem tidigare inatt? min obäddade säng kändes ganska tilltalande just nu fast än att jag är pigg och säkerligen inte kommer att kunna somna när jag kommer hem. Men isåfall ska jag dränka mig lite mer i boken. Nu med! tjarå!

trafiktornet

blev ändrar jobbtid så jag jobbar 20.00 - 05.00, lite less man vart då. synd om mig!
till min tröst har jag med mig nagellack, sudoku boken och twilight boken så har lite att göra ändå.
sen kanske jag kommer på något as kul att skriva här... bara för omväxlingens skull sådär.

jaja dags att börja, men sov så gott ni!

åh fiffi

så kände jag när jag läste din kommentar, och du hajar, fan va göttttttttt brudn ;) komsi då!

alltså det här är inte bra, jag ska inte umgås emd en viss kajsa sundquvist nå mer snart, hon får mig att behöva jobba över för att vi pratar så mycket, och sen tvingade hon ner mig på hemköp för att köpa godis, ush nå har vi ont i magen nu :p

inatt ska jag sova gott när jag kommer hem, hejdå!

krakel spektakel

kusin vitamin.
EN NY KUSIN TILL MIG , JAA!

min lilltjej till kusin ska få en lillebror i januari, äääääääärrrrree lite najssss eller?!


idag var jag ivåg och handlade på ica maxi, gick plus minus noll när jag fick en check på posten från skatteverket på nästan 500 kronor, så dom drog visst för mycket skatt på dom 4000 kronorna jag tjänade på det USLA sommarjobbet på Jamtli. aldrig mer jamtli , aldrig mer kommunjobb.
sådär ja, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig en matlåda till jobbet, 17.00 - 01.00, najs.
 

puss på dom här två


rock my bed

helu!
Sandra kom hit och vi gjorde middag, jummie, i brist på saker att göra i östersund satte vi oss och började göra en lista med "utmaningar" som ska genomföras när vi åker utomlands.
jag kan bara säga att det skickas ut och tas emot sms angående deras och min längtan tills vi åker, nu är det 15 dagar kvar, sen jäklar!
jag köpte fasiken solskyddsfaktor till den här resan för ca någon månad sen på mitt älskade ica maxi, måste försvara mig genom att säga att det var något erbjudande där på nån nivea produkt så då kände jag bara Go for it.
Jag hämtade dessutom resväskan och ikeakassen med sommarkläder, är jag tokig om jag tänkte börja packa lite smått redan? ja kanske lite, men äh, sitter hellre på säkra sidan och vet att jag får med mig allt jag behöver, mohah.


miss ya !
              
           /\
          /  \
          ----

hajar du?
godnattens.

grekland

åh, kikade in på gamla bilddagboken sådär mitt i min jobbpaus, hittade dom här bilderna igen och kunde inte låta bli att visa vilken konstnär sandra marielle jemtå är!
vilket mästerverk. snart är vi där brudar. puss
ja jag vet, olivia saknas, men som sagt bilderna är gamla. Sandra, var god och uppdatera ;)



kära aux kabel -

 - jag älskar dig, du gör min morgon, min eftermiddag och min kväll. Störs plats i mitt hjärta just nu.


När jag känner efter är man fan imig sliten, inte en dags vila.
Idag har jag två pass, till och börja med 8 timmar på dagen, sen från 21.00 - 00.00 sen är det bara att börja om i morgon igen.
Lite halft less nu särskillt när Grekland resan närma sig så sakta, och så blir jag ännu lessare för att jag inte bara kan vara med mina fem favoriter på kos nu med havsvattnett typ rörandes mina fötterrrrrrr.

mhhhh köpte favorit tajts på monki igen, helsvarta helt vanliga och helt underbara tajts som ALDRIG går sönder, 200 spänn, lätt värt.
ikväll ska jag träffa kajsa, mysigt!
PUSS

kära aux kabel -

 - jag älskar dig, du gör min morgon, min eftermiddag och min kväll. Störs plats i mitt hjärta just nu.


När jag känner efter är man fan imig sliten, inte en dags vila.
Idag har jag två pass, till och börja med 8 timmar på dagen, sen från 21.00 - 00.00 sen är det bara att börja om i morgon igen.
Lite halft less nu särskillt när Grekland resan närma sig så sakta, och så blir jag ännu lessare för att jag inte bara kan vara med mina fem favoriter på kos nu med havsvattnett typ rörandes mina fötterrrrrrr, eller känna sanden mellan tårna kanske man säger?

mhhhh köpte favorit tajts på monki igen, helsvarta helt vanliga och helt underbara tajts som ALDRIG går sönder, 200 spänn, lätt värt.
ikväll ska jag träffa kajsa, mysigt!
PUSS




he he , fanformittliv.com

Idag hånglade jag och min tjej på rummet. Hon drog sig tillbaka, tittade ner på mitt skrev och sa "What's up?" med en förförisk röst. Jag bestämde mig för att vara rolig och svarade "What's hanging", och tittade på hennes bröst. Min kind bränner fortfarande av smällen hon gav mig. FFML

det här underhåller man sig en söndag som denna när det är så få kunder.

man kan inte hålla andan tills man dör

jag och kajs sitter och läser onödigt vetande, men man lär sig faktist mycket höhö.
http://www.onodiginformation.se/

baba

efter badnvakts kvällen/natten igår och jobb idag ska jag och kajs unna oss chips och en film ikväll, mys!
thats it for today, nu är det lunch dags! tjarå!
pyss


friday im in love


inatt klev jag upp klockan tre på natten och trodde jag var försenad till jobbet, det är jobbigt när det händer. Jag hann ta av mig sovkläderna och hämta en handduk, till och med sätta på duschen när jag kikade på klockan och den visade sig vara 02.37. Gick i sömnen eller?

ikväll blir en lugn kväll, jobbar helgen 9.00- 16.30, lika bra, spara lite pengar :)

på måndag kommer sandry doo och umgås med mig till veckan woho!
puss herå!


after work -

- at my place.
ett glas tre apor och Sex And The City 2 innan läggdags är inte illa pinkat. För min del tyckte jag att den första sex and the city filmen var bättre, hände som lite mer i den.

idag är det bara 21 dagar kvar, "så om jag sover nu är det en dag närmare tills vi får åka!"
pyss.




jalla jalla

hellu, en fin update från jobbet.
Idag fick vi bullar och wienerbröd för att vi har jobbat så bra, kom upp och hälsa på så får ni smaka med lite kaffe för er som inte är kinkiga.

Nu har jag tagit på mig att jobba 46.5 timmar i veckan till hösten, känns ganska nice.
först och främst ska jag jobba ihjäl mig innan jag och brudarna åker på kos den 25:e. och nu sitter dessutom inne på Eportalen och tar på mig så mycket extraarbete jag kan så det klirrar till ordentligt.

hoppas ni har en bättre dag än jag på jobbet, dom här sista timmarna känns som en långsam död.
puss o kräm

free

chefen skickade hem mig för att hon inte tyckte att min röst var bra nog, hon tyckte väl synd om mig(?) , så jag fick kvällen ledigt :)
ska kika på sex and the city 2 som jag laddat ner och sen kanske på remember me som frida verkade rekommendera så starkt.
ha en trevlig kväll allesammans.

mamma flyttar hemifrån

bara te minuter sen åkte dom ner till stockholm med bilen full med packning, jag tror att jag har fattat nu att morsan flyttar och att det kanske inte alls är så kul som jag intalat mig själv, fast fan vilket röj, äntligen får jag och mina kompisar springa runt naken i lägenheten (?). tja, något sånt liknande iallaflall!

nu är min röst nästan helt tillbaka så jag ska iväg och jobba idag 16.30 - 20.30, kort pass idag, skönt!
Ikväll har jag bestämt att jag ska laga mat för ytterligare matlådor till jobbet så man inte behöver lägga onödiga pengar på färdig mat. Bra vicky, bra!

men nu först och främst ska jag ta mig en runda på stan och ämna tillbaka två filmer som mamma och tomas hyrde, enough är den enda jag kommer ihåg vad den heter, ni vet den där med jennifer lopez, jag tycker faktiskt att den är skit bra!


hear ya later!


see you all in stockholm


lame

pff ja ni det vart som lite lame att skriva här.
vi yrade iallafall, med full faderulla, kan inte placera rätt händelse på rätt dag. Ungefär som under studenten då alla dagar var alkoholpåverkade.

jag har iallafall skrapsår på knäet
terkants ämnet släpper de aldrig
sandra blir törstig när tre apor öppnas
ida snackar alltd deeptalk efter tre glas vin
olivia har PIP i skogen
denize utnyttjar sina kompisars alkoholpåverkan för sitt eget nöje, så JÄVLA KUL! HahaaaaH

iallafall så var jag och mamma till åre idag en sväng, hon hade glömt lite kläder som hon skulle ha md i flytten till sthlm. ungefär så har min dag varit, hes och fram och tillbaka till åre.
jag har inte kunnat jobba för att jag varit så hes, förhoppningsvis kan jag det imorgon, vore faktiskt kul att få lite mera pengar till greklands resan om 22 dagar woho!

ikväll ska jag och mamma se på film sen susssssssa bort hesheten i halsen!

saltopeppar.
puss


just ja, här har ni två bilder från bröllopet.


RSS 2.0