alla fyller ju år

Det känns som att man får skriva grattis till så många den här månaden, tycker inte om dom som kommer före mig juu! hehe

imorgon ska jobbet ha uppstartsdag på scandic hotel och JAG ska prata om NKI (nöjd kund index) inför alla! Känner mig inte så bekväm med det men som någon sa "våga mer än du törs" så det ska jag göra.
Efter det har jag svårt och bestämma mig för vad jag ska göra.
Alternativ 1: kanske jag tar mig en tripp upp till åre där mamma och tomas kommer att vara, sover över och kommer hem lördag.
Alternativ 2: Dricker det dom bjuds under middagen och traskar därefter till Sandra och skönt folk och drar ut på krogen med dom.
 
BIG ?

det nalkas utgång.




de här två filmerna är vad jag sett på idag och i stort sätt förutom att jag jobbar nu då.
Den översta rekommenderar jag boken till istället som var mycket bättre men "i rymden finns inga känslor" den vad rolig, eller så var det jag som var trött för jag skratta ganska mycket åt den :)

Ikväll nalkas det utgång tillsammans med jennifer och tor.

längtan

Idag har jag inte åstadkommit så mycket, mest legat i sängen och kollat på film, städat lite, gått på en promenad med markus och lagat mat. Det blev smarrig pasta och skinksås!
Återigen sitter jag här på jobbet framför datorn och ska göra det fram till tolvslaget.

Utöver detta har jag bara massa längtan till saker.
Jag längtar tills på fredag då jag och sofie ska ut och käka med jobbet efter en uppstarts dag på Scandic. Jag längtar till fredag då jag eventuellt ska gå ut med sandra. Jag längtar tills på lördag då det är after work med sköna jobbkamrater. Jag längtar tills fredag den 4e då jag äntligen ska få åka till stockholm och träffa mamma och tomas. Jag längtar tills lördag den 5e då jag ska få gosa och skratta med min fina denize och lotta. Och sist men inte minst längtar jag till söndag den 6e då jag fyllel 20 år.


ledig på en måndag.

tjolahopp!
igår kom iza och sara hit. iza mådde illa, iza spydde, iza försökte sova, iza blev värre, mamma iza och syster tina kom och hämtade iza och till slut var det bara jag och jennifer kvaaaar.
Vi gick på olearys och tog oss en öl och tog igen några samtal. Nu återstår det bara och se vad som händer resten av veckan, kanske är det jag som blir smittad av vinterkräksjuka efter att ha legat i samma lakan som iza gjorde igår. peppar peppar!

confused.

alltså var det bara jag som inte fattade att alla stjärntecken har fått annorlunda datum och att jag inte längre är vattuman utan stenbock? och tex denize inte längre är kräfta utan tvilling? hmm.. jag minns att folk skrev mycket på facebook om stjärntecken men det var ingenting väckte mitt intresse, men nu så.

är det lördag?

Jag vet inte om en bra start på dagen är att gå duschskaftet i huvudet när man duschat klart?
Jag blev då inte gladare utav det, snarare tvärt om!

min helg får jag skjuta fram två dagar och ta ut den på måndag och tisdag istället, eller ja.. jag blev schemalagd så :) och tur det för min ÄLSKADE UNDERBARA IZA som jag inte har träffat på år och dar kommer och sover över! men först och främst ska jag träffa min ÄLSKADE UNDERBARA DENIZE idag :)
 

back and forth

sådär, nu har jag städat hela badrummet nu är det bara köket kvar som ser ut som ett bombnedslag, eller ja, det är en stekpanna och kastrull som ska diskas. Jag har verkligen fått mammas pedantiska sida när det kommer till min "egna" lägenhet.
I övrigt så har jag bara sprungit fram och tillbaka till datorn och loggat in på mailen i hopp om att ha fått svar på ett spännande mail som jag skickade iväg igår.
håller tummarna!


hej hej iza


hej hej iza var meningen med bilden, tillsammans med mig sitter Tina som är Izas världens bästa storasyster!


Imorse var det sjukt jobbigt att kliva upp. Kajsa var klar och påklädd när jag klev ur sängen. Hela dagen spenderades på folkets hus med några sköna människor från jobbet. Vi var på medlemsutbildning för SEKO.
Där ramlade det in för att vara exakt 728 kronor på kontot skattefritt. I don't mean to brag but ...

Och till sist men inte minst så har jag skrivit klart ett nytt personligt brev och vinkat av markus och gabbe som åkte till åre över helgen. Nu blir jag själv i lägenheten igen för tre nätter.
Tur man har saker att göra som att jobba och träffa min älskade Denize på lördag som kommer hem från Stockholm en sväng!
Nu ska jag höja volymen på musiken och kanske dansa lite? eller snarare apa mig.

Just det! Igår fick jag en till kusin, LEON, söta lilla Leon.

hi

föreläsning på gamla teatern

Med Inger Hansson som hette "våga mer än du törs" och den var bra, hon var jätte duktig men det gav mig inte så mycket.
Det blev en lugn och tidig kväll, lite solsidan repriser och en apelsin innan läggdags.
Idag blev det en sväng till infektionskliniken för att ta sista sprutan innan resan, aj! ehm, vi fick dessutom kondomer av sjuksköterskan, hon var skön hehe.

idag blir det thai take away tilsammans med min gullegris innan vi ska på jobbet och vara där till halv tolv.

bläääääääääää önskar att jag inte jobbade idag

Det gick inte så bra att somna igår, kring klockan 05 kollade jag på klockan sista gången och undra hur fasiken jag skulle kunna kliva upp klockan 0700.
Jag tog till med alla metoder som vanligtvis funkar när jag inte kan sova,
- ena är att dricka melissa te och andra är varm mjölk med honung och så en film på sidan av såklart.
Jag försäkte ligga i alla ställningar som gick men blev fan inge tröttare av att vrida och vända. Jag fick till och med kämpa för att ha ögonen stängda. vad är felet? Till sist tog jag till och med fram min meditationsskiva och förskte slappna av till den utan att lyckas. men till sist så tydligen somnade jag fram till halv sju då jag vaknade helt svettig. Jag tror jag är sjuk.

jobbar till 14.30, hem sova, 18.30 gamla teatern och lyssna på ingrid hansson, hem sova.

zZZZZZ

somnade klockan 22 och vaknade nyss helt utvilad. Ska upp klockan sju, vad ska jag ta mig till?

the social network

tjing.
igår var en soft bakisdag, käka thai take away tillsammans med kajsa markus och gabbe, låg några timmar i sängen och pratade med kajsa om våran drömresa och gick sen för att jobba tre timmar.
Jag och kajsa var helt utslagna att vi sov till kvart över tolv idag, är ganska ovanligt mig iallafall.
Idag blir det en sån där vad Dessie kallar för "Dessie-dag" så blir det en vicky-dag. Hårinpackning, fixa naglar med mera. tjarå!

Såg the social network idag, den var ju bra.

Dag 14 – Mina vänner

mina vänner är söta, ni vet vilka ni är ju och att jag lööööve you!

STORT +

den här dagen har än så länge inte varit så händelserik
* jobbade tre timmar imorse
* åkte på lillänge och inhandlade kvällens godsaker
* köpte thai take away på vägen hem 
* beställde även ett ICA bank kort som tydligen ska vara skit bra när man åker utomlands eftersom att det är fria uttag hela världen över. 
* Och till sist men inte minst så är jag tillbaka på jobbet igen för tre timmars jobb och ska senare avrunda kvällen över ett glas vin och några öl tillsammans med Jennifer, den söta filuren på bilden nedan.

& angående planer för helgen så ska jag faktiskt jobba imorgon 2100-0000 och sedan njuta av min lediga söndag :)


27 Juni

Åh så skönt. jag har jobb här så fort jag kommer hem igen om jag vill! Det känns ju hur skönt som helst att veta att man har någonting att komma tillbaka till så nu fick Ulla ett stort plus av mig!
bara en liten såndär update.

skypedate!

Helluuuu..
Idag efter jobbet fick jag äntligen köpa markus julklapp, det blev tre tröjor från gabriel, riktigt snygga!
utöver det har jag kämpat med matten som nästan får mig att gråta och så har jag även tvättat. Fick lite lust att gå på olearys eftersom snygg-emanuel från paradise ska vara där, jag låter som en fjårt jag vet. men han är ju så mhhhhhh, mums, grrrr och allt sånt där!
Sen hade jag även en skypedate med denna tjej nedan, tackar för den, och ser fram emot nästa :)

PUSS

utgång på lärpan

såhär fina bilder tog vi när vi mös i lördags!

ledig på en tisdag

kolla Kajsa, här är mina skor, dom är såhär snygga! mhhhh!



matematik, ica maxi och jobb.

ungefär så har min dag sett ut. klev upp 11, fixa mig och åkte på skolan och jobba med matten, det var jobbigt. jag ska dessutom tillbaka imorgon igen och slutföra mitt prov :) jobbigt bara att jag slutar 01.30 inatt och ska vara där 08.30 imorgon bitti.

Utöver detta har jag spenderat pengar på att fylla kylskåpet igen, allt tar ju slut när jag och Markus bor tillsammans, han äter ju som för fyra personer. Och sen har jag även spenderat fasiken 1500 jäkla spänn på ett par trekking dojor som är så GUDOMLIGT sköna, ska vandra omkring i dom om två månader :)


yesterday all my troubles seemed so far away


Detta var vi på lyset igår. Jag ser ut som en uppstoppad hamster medan kajsa är lika fin som vanligt!
Kvällen var mycket händelserik, det började med att vi freaka till massa musik på mitt rum, nyktra till en början dessutom vilket gjorde hela saken värre. Kajsa tänk om någon skulle sett oss?
Vi hamnade iallafall på olearys med sofia och hennes kompisar och hade det götttt bara gött gött!'

nu blir det hem och sova efter en lång jobb dag. sov gott PUSS


Like a G6

Ikväll ska jag och min underbara Kajsa ta en utekväll trotts att vi båda jobbar imorgon. Och det gör vi till att börja med hemma hos mig med vinglaset i handen och lite av Kajsas faviritdrink Captain morgan och cola. Har hört utav någon (Kan det ha varit av busigaste tjejorna denize och sandra?;) att man spårar efter det ;)

detta fält måste fyllas i

Jag trodde att jag var ledig hela dagen, firade till och med med ett glas rött i soffan igår men så gick jag in på "webstation" för att kolla om det fanns något extraarbete ute närmaste dagarna så står det så fint: Ditt schema för idag. happ, då hade jag visst redan tagit på mig extra. så det blidde inge åre för mig i helgen.



chiang mai

Vi ska åka till chaing mai, gå på nattmarknad och shoppa massa kläder. Läste i min fina bok att det är THESHIT och billigaste stället att shoppa på i hela thailand. Pengarna kommer gå åt så lika bra att jobba så mycket man kan :)


- Keenan Cahill


kvällens underhållning.

Jag vet inte om det bara är jag som är efter i "youtube världen" eller kanske ni också? 
Jag upptäckte via min bror och filip&fredrik dom här fina klippen på Keenan, 15år, som blivit känd för sina youtube klipp.
Favorit stycke är "dont ever look back, dont ever look back" och refrängen såklart. Marvelous!


unlike cats, tigers loves to swim.

har ruskigt dålig fantasi och ett liv som inte är så händelserikt för tillfället.
Kan bara berätta att jag jobbar 11 timmar idag och ska efter det slänga en tv på tippen, avslutningsvis ska jag hämta mamma och tomas som för en gångs skull tog tåget till östersund. tack och lov, då slapp man vara orolig.


Dag 12 – I min handväska

vilken dålig fantasi jag har som inte kan komma på annat att blogga om än att följa den här listan.^
Det finns inte så mycket som händer i mitt liv just nu som någon är intresserad att läsa om, kanske inte i vanliga fall heller.

I stort så har det bara förändrats i lägenheten. Numera svävar det testosteron och manlig parfym i luften och ligger lite mera brödsmulor på bordet än vanligt. Dessutom har jag underhållning dygnet runt om jag känner för det. Markus och hans kompsiar hänger hos oss halva natten vilket är super!

Men iallafall: I min handväska.
- extra tröja
- filofax
- vattenflaska
- matlåda om det behövs
Inget märkvärdigt, nycklar lipsyl och sånt har jag i jackan.


Dag 11 – Mina syskon

Markus Alfredsson heter han och han är världens bästa bror. Behöver jag förklara mig? nepp!



nyårslöfte?

Jag började året som en riktig latis, klev upp 15.00 efter några timmars sömn, lade mig i soffan och kollade återigen på shutter island. SÅ BRA!
Det kändes som att jag också förtjänade att börja året i soffansom alla andra även fast jag inte firade lika hårt. Därför unnade jag mig ett glas rött vin och en öl i soffan tilsammans med min röda filt med hjärtan på. Och till sist men inte minst tog jag fel på klockan och kom till jobbet en halv timma för sent, kompenserar med att ta på mig tre timmars extra arbete, är trotts allt bra OB idag också ;)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Mycket skulle jag tro, bland annat planerat en 4 månaders resa, bott själv och jobbat på heltid.

Har du några nyårslöften?
Nej

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

Vilka länder besökte du?
Estland, Lettland, Grekland & Polen x2, studentkryssningen till åbo kanske också räknas. hmm.. nej

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
det är väl balen, studenten, dagen jag började jobba och träffade Kajsa, mammas bröllop ...

Vad var din största framgång 2010?
Att ha fått fast anställning fram till 20 feb.

Största misstaget?


Bästa köpet?
ölplattan på kos typ

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, mat, biljetter

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Riktigt glad blev jag när min moster ringde och berättade att jag ska få en till kusin.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
waka waka, love the way you lie,

Vad önskar du att du gjort mer?
Jobbat extra på vissa lediga dagar eller passat på och rest lite till stockholm.

Favoritprogram på TV:
family guy och simpsons

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag låg i soffan i marieby tillsammans med Frida och mös som bara den!

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
casual.

Den bästa nya personen du träffade?
Kajsa sundkvist såklart!


Nöjd soffpotatis.


RSS 2.0