gott nytt år!

jag jobbar...
jag vet, "som vanligt"
min tröst är:
Hejs mina sökisar!
Under dagen kommer det att finnas godis och frukt.
Till er som arbetar efter kl 18,30 och hela natten har vi beställt en liten buffè, bestående av:

Grillad kycklingfilé
Pastasallad med italienska smaker
Melonsallad med parmaskinka
Tomat & spenat bearnaise
Bröd, Julmust eller Cider


sköna människor som jobbar idag är också min tröst, vi har bestämt att vi ska blocka oss på tolvslaget och skåla med pommak. hehe, snyggt va?
Jag hade faktiskt hellre varit med mina "nyårs tjejer" och dansat till hotel room service för att få den där underbara nostalgikänslan jag får när jag hör den låten och är med dom.
eller skulle jag dansa på bordet och ramla av bordet och landa på denize?
kanske spy varannan frida varannan vicky?
eller göra alla andra tokigheter som inträffade dom där dagarna.

Dag 10 – Något jag är stolt över

Mig själv såklart!
Eller ska det kanske vara något jag gjort? Isåfall är jag väl stolt över att jag har körkort, har tagit studenten, fick jobb direkt, bor och klarar mig ensam, har en biljett till thailand för hemfärd 4 månader senare och alla sånadär saker. Visst är vissa av det nämnda vardags saker som många ungdomar klarar av och har i min ålder men det känns som att det inte varit några hinder alls på vägen och jag är så stolt över mig själv över att jag står här idag.

tjaråååååååååååååååå

slut på lovet

Sådärja! nu är mitt tvådagarslov över, och ash så skönt det var! Det känns som att jag har hunnit med så mycket men åstadkommit så lite. Först och främst har vi kollat på tre väldigt bra filmer som jag rekommenderar, här är dom:



Lite snabbt och kortfattat så har det varit hur bra som helst den här julen, förhoppningsvis som alla andras!
Det känns kul att ha fullt hus vill jag lova men snart är det back to reality. Brorsan stannar iallafall hos mig i en månad, schysst!

headache

ush vad ont i huvudet jag har. har jobbat sen 23, kul va? nej. kani nte hålla huvudet uppe så jag tänkte bjuda på ännu ett tråkigt inlägg från mig.
I går var vi uuuut, det var kul haha, minns inte så mycket men det jag minns är positivt :) Jag och mamma har annars bara legat i soffan hela dagen och kollat på massa filmer och när hon skulle lägga sig fick jag gå och jobba.
hinner hem till 0700 och ska upp 10.30 för jag ska till ungdomsmottagningen och lägga på bedövning på armen. P-staven ska uuuuut.
Det blir en lång dag imorgon om jag inte sover förän natten kommer. Önska någon kunde bygga en tidsmaskin åt mig så jag kunde spola fram två timmar nu. (det där var en önskan. tack på förhand)

-

behöver väl inte säga så mycket om julen egentligen förutom att jag har haft det så sjuuukt mysigt. Kände faktiskt lite ångest när jag var tvungen att gå och jobba klockan 20.30. men men, man får tänka på pengarna så går det bättre.

Likaså idag när låtsassyskonen tillsammans med fästman och bulle i ugnen kom. När man har som trevligast måste man avbryta och gå och jobba. Som tur är jobbar jag till 23.00 och kan unna mig en utgång med mina världens bästa!

gööööööööd juuuuul

God jul, feliz navidad, wesolych swiat och allt sånt!

boooooring

Dagens humör: grinig
Dagens mående: ont i huvudet och halsen
Dagens borde: gå och kissa
Dagens frisyr: kort fläta
Dagens planer: handlade inför julbordet, hämtade markus i härke, käka middag, gick på jobbet, smider rim till paketen.
Dagens vill ha: ledigt resten av kvällen.
Dagens längtan: att sluta, få gå hem och mysa med mamma, tomas och markus efter madrassåkningen.
Dagens fundering: "skulle jag ha sjukanmält mig? jag känner mig mycket sjuk"
Dagens beroende: lipsyl
Dagens tråkigaste: hehe, att jobba
Dagens tidning: öp
Dagens låt: ingen alls
Dagens klädsel: casual. svarta tajts med någon lackgrej på, svart linne och leopard tröja eller nåt. Har även på mig min mysiga stickade halsduk och svarta stövlar. brrr säger jag bara.

gaga

tänk att jag fortfarande sitter kvar här på jobbet. aja, bit ihop vicky!
Men det är inte så lätt när brorsan ringer och frågar om man vill med ut och åka madrass i kärringbacken med hans kompisar. Som tur är hinner jag dit efter jobbäää och då jävlar ska det åkas ;)

hehe söt.

spontan

efter jobbet igår gick jag till sandra, där var det MYCKET efterlängtade människor! GAH så kul det var att träffa alla :) Så därför blev det en spontan utgång (för min del) tillsammans med dom. 
Idag blev det julhandel med mami och tomas, lite småstäd hemma och en sista julklapp blev inhandlad. Och nu sitter jag här, på jobbet igen, med världens huvudvärk och ångest för att jag ska börja jobba om 13 minuter.

so long friends!

wa-wa-we-wa!

- söndag: åre, mys, skratt, vaken till 05.00, kolla på fyra filmer i rad, elda, åre-linbana, afterski, svulla mm. mm!
- tisdag: fick fyra sprutor i armen, mysmiddag med olle, olle sover över, ica maxi häng, film, sandra, xxx, och - "åh herregud vad äckliiiiiiiiiiiiiiiiiigt", -" MEN KOLLA DEN DÄR DÅ, SNE DEN VAR".
- onsdag: stanhäng, julklappsshopping, hejdå till olle, frida överraskar på jobbetttttttt, häng hos sandra om några timmar när jag slutar jobba.
hörs hane hej


Dag 09 – Musik

hmm, svårt när man har så mycket man skulle vilja dela med sig utav, men just nu är det faktiskt mycket simon & garfunkel som jag fått från min bror.
Lite johnny cash och fleet foxes som jag inte lessnat på ännu, och sist men inte minst så är det radion som spelas i bilen, min gamla P8P skiva och daniel adams-rays skiva.
Det vart några ändå :)


112

jag tycker att det är skrämmande när många svenskar inte vet var dom ska ringa om dom behöver en ambulans eller liknande. Jag tycker att det är skrämmande att när dom är i chock slår numret 118118 och inte 112. huvvaligen, jag skulle inte vilja vara med någon som inte vet var dom ska ringa.
tack för idag slut för idag.

snyggt!

heh okej, jag upprepar saker i mina inlägg, vad bra!

Igår var huur kul som helst, har inte varit ute på krogen på ett tag så jag och kajs unnade oss en utekväll, och inte sotar vi för det idag heller. Jag vaknade iallafall runt tio sen kommer kajs in och är hur törstig som helst haha. Sen tittar vi på varann och bara garvar, såsom man brukar göra dagen efter och säga "ja men just det!" fem gånger på en minut. Mest av allt hade vi faktiskt velat vara ledig idag men bara några timmar sen bär det av på äventyr i åre :)

förresten hamnade min kebab upp och ned på golvet, vilket inte berörde mig verkar det som, jag tog upp den med händerna tillbaks i lådan och gaffeln i handen och åt kebaben som om ingenting hänt. Så grisig man är när man är full.

onykter

jag vet att man egentligen inte ska blogga onykter.
fast det känns som att jag skriver allt rätt ändå, än så länge ....

nu sitter vi hemma hos mig, jag Kajsa, fadde och Kalif, kalig är en snubbe från London, sköööön jävel.
önskar jag också kunde prata så bra engelska. typ som olle kommer kunna när hon är i london ett år!!!!!! fyfan.
OCH en sak till måste jag få skriva innan jag publicerar inlägget och hänger med i snacket i soffan, och det är att denize kommer hit och går ut med miiiiiiiiiiig på juldagen, hur soft är inte det?!
PUSSHANEHEJ

jag ser det snöar, jag ser det snöar ...

gud vad fint det blir här i lilla parasitstaden när det är så mycket snö!

idag tänkte jag bara berätta att jag ska ut på krogen, eller imorgon kanske? antingen lärpan ikväll eller OH YES! imorgon, det skulle va så jäkla kul!
Först och främst ska jag värma på min mumsiga köttfärs och skypa lite med mamma och dom andra i polen.

Nu är äntligen frida på svensk mark vilket är så jäkla NAJS, och någonting mer som är najs? Det är om denize får ledigt en extra dag för då ska vi ut på juldaaaaagen och hur NAJS är inte det, typ piff&puff ut på krogen med Kling&klang. Händer inte så ofta på sistonde då alla bor på olika håll i landet!

jaja nu blir det mat, pysshej

för övrigt så ser mitt kylskåp ut såhär, har man inte gulliga vänner som skickar brev till en? hjärta på er


Dag 08 – Ett ögonblick

hmm.. svåring.
Ett hur kul ögonblick var när vi var på kos. Vi hade förstås varit ute kvällen innan, alla ligger helt off vid poolen. Tysta (vilket inte var ofta) och nästan lite sura, eller kanske helt enkelt bakis. (?)
Det är ett ögonblick jag vill tillbaka till, inte bara för att se det där stora "paketet", eller göra om alla imitationer till 'se upp för dårarna' eller höra 1000000 gånger på en dag "thank you, come again!". Jag vill bara tillbaka dit, tillbaka till tryggheten och tillbaka till då man hade fem av dom man älskar mest i hela världen vid sin sida. hihi.
puss på dom.

Idag var jag fasiken på hermods i två timmar och räknade matte, jag kanske var huuur bra som helst! Efter det blev det mysmiddag med älskade Kajs och en tripp på ica maxi, hehe.
Imorgon blir det tandläkare och jobb, ingen speciell dag som jag ser fram emot. aja, life is life!

nattiii

titta va ja hitta!

det här är en av mina tre nya mössor som jag köpte på HM, helt perfekt för en "bad-hair-day" eller "inte-orka-göra-något-med-håret dag" (som jag för övrigt har varje dag känns det som) Och ett stort plus nu när det är sååååååå brrrrrrrrr kallt. 19 minus var det när jag satte mig i bilen imorse, huffa!


Dag 07 – Min bästa vän

inga nämda inga glömda.
Jag har iallafall världens bästa vänner.
detta är bara bilder som finns i "arkivet", sitter nämligen på jobbet och har inte bilder på alla.






för att hon är så snygg.


Nu är det bara 51 minuter tills jag slutar. det har gått fort, men nu kurrar magen efter mat och ögonen svider av brist på sömn och för mycket dator. När jag kommet hem vet jag att jag kommer slänga av mig jackan, inte ens hänga upp den, ta mitt täcke från soffan, sätta på datorn och en film, se på filmen i max 3 minuter och sen slockna. Kanske ska boka in en personlig väckning klockan 12.00 för att komma upp till julbordet på jobbet. well seeee.

Dag 06 – Min första kyss

Som jag skrev i "min första kärlek" så var min första puss från det motsatta könet som inte tillhör familjen av Emilio. Iallafall vad jag minns.

Det här har varit en underbar söndag eftersom att jag inte känt någon "måndags-ångest". Har i stort sätt legat i soffan och försökt somna för att inte slockna på jobbet inatt (23.00-06.45). Men det gick ju som det gick, alltså inte alls.
Imorgon är det julbord på jobbet, få se om jag inte sover till kvällen så kanske man kan smaska i sig något gott, gratis. mums.

tjarå!

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är det du vill att det ska vara.


HEJ! nu har jag kollat på alla sagan om ringen filmerna igen, love it!
tårarna rann i slutet av sista filmen, men ack så bra dom är. Nu ska jag och kajsa åka och köpa thaimat, käka det på jobbet och sen jobba, mums!
pyss.

någon har spetsat glöggen på jobbet.

hej!
jag ligger efter med matten, har lite ångest över det. bestämde att jag skulle göra 12 uppgifter varje dag och göra första provet innan slutdatumet så nu har jag 28 uppgifter att göra imorgon + 12 för lördag. hmm, kämpig helg kombinerad med jobb och städ.
Nu har jag och Kajsa iallafall betalat vårat hotell i Bangkok, heter någonting i stil med Royal hotel, låter lyxigt men kostade bara 260 kr för två nätter, najs!
tjarå.

Dag 04 – Det här åt jag i dag

om ni bryr er:
1. Imorse drack jag te med honung och citron, som en vanlig morgonrutin.
2. Åt thaimat med kajsa på stan.
3. En kycklingsallad från Törners som jag precis avslutade på jobbet.
4. När jag kommer hem ikväll ska jag dricka citronmeliss för att sova gott.

CIAO!

Dag 03 – Mina föräldrar

Min mamma, hon är världens underbaraste, världens starkaste, mest pålitliga och allt därtill.  
jaa allt som är positivt. som många andra kan inte jag heller sätta ord på hur mycket min mami är för mig.
Och att ha en bonuspappa som Tomas är fan en gåva, tur man har trotts allt. jag älskar dom tillsammans och jag älskar dom. and thats all there is to it.



blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää

jag hatar den här dagen, jag hatade den här natten och USH vill bara dra täcket över huvudet idag och typ dö. sovaaaaaaaaaaaaaaaaaa mhhhhhhhhhhhhhhhh
jag är störd.hejdå

Dag 02 – Min första kärlek

Min första "kärlek" .. hmm, det måste nog vara en pojke som heter Emilio som bodde några hus ifrån oss när vi bodde i Spanien. Vi var ett "gäng" som alltid lekte när vi var små, han och jag var yngst i gänget så vi var nog ämnade för varandra. Det starkaste minne jag har var då vi gick ut och plockade blommor till hans mamma på hennes födelsedag.
för övrigt min bror var tillsammans med systern Luna.

måndagsångest

vet ni vad? Frösön har högst livskvalité i hela landet! Bara lite sånt där onödigt vetande för er.

Idag, söndag, är en sån där slapp dag. Mamma och Tomas var här och fikade med mig packade ihop och satte sig i bilen på väg ner till stockholm igen. Nu är det 18 dagar kvar tills jag får träffa dom igen. Det lika tråkigt varje gång dom åker. När jag har kramat dom hejdå och stängt dörren sätter jag mig i soffan och gråter en skvätt och tycker synd om mig själv. Där fick ni en sjätte "saker du inte visste om mig".
Men innan dess kommer ju fiffi heeeeeeem, vi ska nog flygga ihop på hallongatan någon gång i vårat liv!
Have a nice day!


jobb 21.00-04.30

Är jag konstig om jag vill bo på vaniljgatan i göteborg eller hallonvägen i bromma? Det låter ju så fint!

Iallafall, nu ska ni få höra om min dag mycket kortfattat eftersom att jag inte åstadkommit så mycket
Jag vaknade så sent som 11.28 på pricken, förflyttade mig till soffan i vardagsrummet och slog på tvn, sen har jag varvat mellan frukost, film, glöggmys, duschen, promenix och simpsons fram till 21.00.

KUL VA? Japp, det var det. Eller åtminstonde jäääkligt skönt. man måste ladda om man ska hålla ögonen öppna på jobbet fram till halv fem.
Här kikar vi på femman, Just like heaven. helt ok! sov gott ni alla.


Dag 01 – Fem saker du inte visste om mig

1. En gång tog jag bilen till jobbet, snacka om lat. stortorget - teliahuset.
2. När jag sover själv sover jag alltid med en film på och har gjort sen två år tillbaka.
3. När jag har tråkigt händer det ofta att jag åker till Ica MAXI.
4. Har skrivit dagbok sen jag gick i sjuan.
5. & slutligen önskar jag få återuppleva mitt liv i spanien.


jag följer väl också trenden såkallad 30 dagar!

Dag 01 – Fem saker du inte visste om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min första kyss
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Musik
Dag 10 – Något jag är stolt över
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina vänner
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min dag
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Film
Dag 30 – Om mig


viktoriaalfredsson.blogg.se

hejhopp. Idag ska jag jobba.
Visst är det kul att läsa min " SUPER BÄSTA " blogg. jag skriver i stort sätt när jag jobbar och att jag sitter i soffan resterande tid om jag inte är på jobbet eller är med underbara kajs. jaja, jag kan ju inte påstå att jag vil bli nästa kenza heller.

Nu åker iallafall mamma, tomas och anna till åre över helgen och kommer tillbaka på söndag och åker sedan vidare till stockholmia. Därför tog jag på mig extraarbete så jag jobbar 21.00-04.15. HÄRLIGT.
nu blir det och fixa sig för det är dags att jobba. Så jag är ledsen men nu får ni inte läsa mina visa ord nå mer.
HEJDÅ


sandra kommer inte duscha på en vecka.

för hon har just kramats med Kat von D. hur coolt är inte det?

själv sitter jag hemma och planerar att duscha och faktiskt locka håret idag. har inte gjort det på evigheter. Hur lat får man vara? Men innan det ska jag kolla klart på Sagan om ringen och mysa lite mer i soffan.
Mamma kommer snart hem igen då blir det väl ännu mera mys.



världens bästa kamera fångade denna bild på sandra på kos. och dom alla andra.
puss


grrr

japp då har man hängt på hälsocentralen och fått någon medicin mot magen.
Det enda som underhåller mig idag är faktiskt paradise, fråga mig inte ens varför. Eller jo, för att emanuel är så snygggggg. Sure thing!
Nu ska jag mysa med mami halva natten för imorgon slipper jag åtminstonde kliva upp tidigt och sjukanmäla mig eftersom att jag är leeeeeeedig woho. pyss



wednesday

åh äckliga onsdag. tidiga mornar är inte min grej, det har det aldrig varit. Men ändå studsar jag upp ur sängen så fort klockan ringer, känner efter om den här dagen kan gå, men jag tror inte det ja.

Idag åt jag faktiskt två pannkakor till frukost som var tillagade med parasitvatten, tänkte jag inte ens på. Jag har faktiskt druckit vatten med parasiter i när jag varit törstig och verkligen inte orkat vänta på att det kokta vattnet ska kallna. Är man törstig så är man!

Igår var jag iallafall ledig eftersom att jag jobbade natten, låg i soffan 70% av dagen tror jag. Städade även och pyntade klart det jag kunde. Nu väntar jag bara på att mamma ska komma och berömma mig för min insatts och trösta mig.

komsi komsi

RSS 2.0