bärgning

sveriges bilister håller sig inte på vägarna, 70 % av samtalen är till assistancekåren inatt.

Vi har underhållit oss ganska bra inatt tycker jag, självklart roligt att jobba med nya människor, man har mycket att prata om. Nu väntar vi bara spänt på att Ellen DeGeneres show ska börja klockan 05.00 och har även bestämt att vi kollar på Sex And The City nästa natt istället för att zappa fram och tillbaka mellan reklamerna.

nu är det bara en timma kvar, snart får jag kura ner mig i sängen och sussa sött.

natti så länge!

hermods.

Jag började på Hermods idag, en introduktionsdag bara men pirrigt ändå. Det är kul att komma igång med lite ämnen faktiskt.
Så nu sitter jag här, jobbar natt och har nästan all tid i världen för att göra klart första mattekapitlet men det enda jag har skrivit i det rutiga hftet är "UTTRYCK OCH EKVATIONER 1". Bra jobbat känner jag..

Annars är väl allt bra förutom att jag tror att jag faktiskt inte har klarat mig från parasiten, känner hur det kryper i magen. Dessutom vill jag inte sjukanmäla mig från jobbet då man tjänar bra på natten och jag behöver pengarna eftersom att jag ändå tog två veckors semester den här månaden.

Jaja, åter till viktigare saker, kolla på tv och stirra i matteboken. tjarå!


Utkast: Nov. 28, 2010

Ja just det, jag köpte en femårs dagbok för någon dag sen. Jag kollade inte i den innan jag köpte den, så dum som jag är!
Man fick ca 6 blanka rader/dag och det tycker inte jag räcker för att skriva om sina 12 timmar vaken eller mer. Jag tror jag går tillbaka till mina fina böcker där jag får skriva flera sidor om mina dagar om jag så har lust. Roligare att ha fem böcker att läsa när jag blir gammal än en som beskriver fem år i 365x6 rader. :)

så mycket har jag att berätta en måndag kväll när jag ska jobba fram till 06.00 med en mage som inte riktigt fungerar som den ska. lite orolig för hur det här ska gå!

0510

0510 ringer väckarklockan, då kände jag bara för att dra täcket över huvudet och sova hela dagen, men icke! Det går ju inte. Istället gick jag in på aftonbladet, såg intervju om parasiterna i östersund och om hur Kajsa Sundquist blivit drabbad. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8191174.ab
Jag fick mig ett gott skratt, varken jag ELLER hon var beredd på att det skulle bli så stort i aftonbladet.
Efter det var jag klarvaken så det var ju bara att knata till jobbet med nya snygga mössan på huvudet.

Nu är det tredje dagen i rad som jag kliver upp klockan 05, är ganska sliten. Men måndag får jag sova ända fram till 21.00 om jag vill eftersom att jag inte ska vara på jobbet förän 22.15 och jobba till 06.00.

Har inte blivit smittad av parasiterna än, peppar peppar. Men det kan ta en vecka innan man känner symptom så jag ska väl inte vara så kaxig.
men hörs hane haj!
 
misssssss you.


pyssel

På måndag börjar Matematik kursen som jag ska fixa. Vi får se om Hermods är så underbart som alla säger! :)
Jag längtar iallafall litegrann, men tråkigt är det när man ska betala 317 spänn för en bok som dom lika gärna kan låna ut? men äsh.

Ångrar starkt att inte jag köpte en såndär "strut" aktig grej på ixo house som denize köpte, den var ju så charmig! men ja, jag får väl åka upp dit någon dag helt enkelt.

Såhär konstig blev min adventsljsstake. Klistergrejorna var inte som jag tänkt mig men men, pyssel som pyssel. det var kul för en gångs skull :)



pics


Här är det lite bilder från min tripp till Polen.


det var den helgen!

hellup!
Det känns som att så mycket har hunnit hända i helgen. I fredags jobbade jag fram till 23.30 men hade sällskap från 22.00 kanske? tjejorna satt och drack vin höhö. När jag slutat hamnade vi hos mig och sen på lärpan, det var faktiskt sjukt kul att gå ut på krogen igen.
Dagen efter, typ Dagen B, Bakisdagen den var inte så hemsk. Vaknade tillsammans med en Olle i sängen, det är ju inte varje dag!
Jag skulle jobba men lyckades få det bortbytt i sista stund så brudarna dvs Kajsa, Louise och Majsan kom på den briljanta ideen att hyra film på hemmakväll. Åh vad vi älskar hemmakväll!
Och sist men inte minst, söndagen. Eftersom att vissa av oss inte kunda hålla sig vaken så avbröt vi maratonet och såg klart då.
Senare på kvällen var det quality time med gulleplutt Denize, vi har alltid så mycket att prata om så när vi kollade på klockan visade den 03.27 när hon fick hämtning, tror ni vi vart lite brydd eller? :O
Och slutligen idag var vi iväg till ixo house och lillänge, inhandlade bland annat tvåjulstjärnor, elvisp, ljus och lite smått och gott.


hamburg nästa?


snö

hello friends.
bad update, oh yes.
fullt upp med jobb, oh yes.
fylld med glädje, oh yes.
tack vare? Kajsa, Denize, Sandra och Olivia som kommer snart. åh mina efterlängtade.
Ikväll kommer Olle in, jag slutar 23.30 men det hindrar oss inte. gosh vad jag saknat den filuren!

hello warsaw

sager hej till warszawa och spenderar mina resterande dagar pa resande fot dar.
puss

aj aj aj!

frissan check!
laser grejsimojs check!
ansiktsbehandling check!
teater check!
mormors underbaraste soppa check!
tanda ljus pa farmor, farfar, gammelmorfar och gammelmormors grav check.


sa fint blir mitt inlagg idag. maste bara fa tillagga att jag skulle avsolut INTE rekommendera harborttagningslaser, jag led sa in i faaaaaasssssiiken mycket. sa far man saga nar man har overlevt tycker jag. Det gjorde sa ont att jag skakade, kallsvettades och torkade bort tarar under tiden. dessutom racker det inte med en behandling utan man ska gora mellan 3-6. aldrig,  ga och lagg er.

nu blir det skype med morsan och sen mys med morforaldrar. <3
nattinatt!

polska

halloj!

som jag skrev tidigare tog jag mig friheten att aka till polen en vecka, harlig!
mamma och tomas var sa gulliga och hamtade mig pa tagstationen, bjod pa sushi och sen kika vi mys film och nattinattade.
mina nagra fa timmar i stockholm spenderades sa gott som med dom tva alsklingarna. det kandes coolt att kunna ropa mamma! mamma! nar man lag i sangen och precis hade vaknat och att hon kommer in och lagger sig i sangen med mig och myser, darefter kommer tomas ocksa och kurar ihop sig med oss i sangen, gah vad jag har saknat dom!

17.10 var det avfard mot katowice. Nar vi hade landat och jag hade fatt min vaska stog det en gubbe med en skylt med mitt namn pa. felstavat saklart.
min moster hade tydligen bestallt taxi at mig sa jag slapp sitta pa en trang buss i en timma. schysst!
mat pa bordet nar jag kom fram, sangen baddad och allt santdar som mormorar fixar flera dagar innan.
jag och mormor fick for oss att ta en drink, jummie, for gott. det slutade med att vi satt och fnissade. Morfar satt och retades dessutom, en gang precis nar mormor hade dricka i munnen som sprutade over hela bordet. det var nastan sa jag ville lagga mig pa golvet och rulla runt av skratt. huvva.

idag var vi pa stan och kikade lite efter nagon jacka som mamma tycker att jag behover, hon kallar det for en elegant jacka, jag fattar ingenting. Iallafall sa hittade jag en ring och en sorts halsduk/poncho liknande kort grej, ash svart och forklara plus att ni kanske inte bryr er.
partaj har det varit sedan 16.00 da manga fran slakten har samlats bara for mig, ar det inte helr underbart? jag tycker det!
imorgon blir det skonhetssalongen och sedan frissan, man ska ju se ut pa ett nagolunda sett ocksa ... Sen pa kvallen ska jag pa nagon konsert med mormor och morfar, ni kan ju tanka er vad for salgs konsert. hehe men mysigt iallafall.

puss o kos

and off I go

hej stockholm och sen czesc bielsko-biala och warszawa!
so long östersund!

hard work work!

sitter på jobbet och äter cookies faktiskt. slutar inte förän 02.00 så något ska ju hålla mig vaken. eller? det lät inte så rimligt med cookies för att hålla mig vaken men iallafall, tar dom slut har jag min backup plan som är den sista twilight boken.

imorgon åker jag till stockholm och sen vidare till polen på lördag. Har sett fram emot det länge nog så det är skönt att det äntligen är dax!
I övrigt så har det inte varit en så spännande månad.

- Olle var in och hälsa på, likaså iza.
- Frida har hälsat på.
- En och annan utgång med Kajsa och Sofia mfl.
- Tomas, mamma och markus kom och hälsade på. 
- Jobbat kvällar, dagar nätter och allt som går.
- Spenderat pengar på kläder och en ny kamera.
- Levt loppan med kajsa.
- Massa planering kring Asien och Indonesien.
- många prommisar med grodanbajs.
- doktorbesök.
- varit hos ett medium, vilket för övrigt var ganska coolt.
- brorsan åkte till usa
- två nya till släkten
- ?

? står för den kvällen då jag inte vet vad som hände, fråga sofia. vi klev upp kring 08.00 och gick direkt till bussen, huvvaligen vilken kväll!


annars inget mer än de vardgliga sysslorna som att.
- Laga mat så man slipper köpa till jobbet.
- Titta på tv hela dagen när man är ledig.
- Vara sjukt nöjd över att man kan springa från duschen naken och ingen ser en.

nu blir det till och ha måltidsuppehåll enligt schema så smaklig middag såhär 22.00 på natten.

tjarå







RSS 2.0