onsdags stråk

oj hörni, tagga ner!
det värsta med den här veckan är att pengarna försvinner från kontot..
igår vart det iallafall stråk igen med favoritbrudarna, träffa många glada och fulla och det var mycket trevligt :)

vissa somnade klockan sex imorse och vöckar klockan ringde nio, jag vet faktiskt inte varför jag väckte sandra och sa så pronto att vi skulle åka från den där lägenheten, vi var inte nykter på bussen påväg till sandra iallafall, stackars anette och totte.

idag har vi ätit jordgubbar och en varsin nacho tallrik jummie
nu ska vi duuscha och hänga med ida och denize igen, PUSS



tripp trapp trull

jinx

det är lätt att säga att man bara ska ta en öl när det ALLTID leder till en till, och en till, och en till ....
fast igår var det cider som gällde, och jag har blivit förälskad i JINX cidern på ståket såååå jäkla god, JUMMIE

igår var det jag ida kajsa och isabell som röjde, vi sa en lugn kväll vilket ledde till det ena och det andra.
imorse klockan 9 ångrade jag visserligen alkoholintaget men så jäkla kul som jag hade jämnar ångesten ut sig. Ikväll hade jag tänkt att det skulle bli en lugn kväll men Iza kommer in till stan och Denize kommer hem och är här till på fredag, HÄRLIGT VÄRRRRRE!
förfest hos sandra men för min del hemgång när resten drar på stråket, jag måste tagga ner nu lite, jobbar imorgon också ...

Brorsan fyller 21 imorgon också så jag måste fixa något snyggt att lägga i pakeketpåsen (?) som jag köpte igår för att jag skulle kunna skicka något snyggt. jag vet precis vad det ska vara, jag vet precis hur det ska se ut, men jag hittar det ingenstans.

ps. IDA OCH FRIDA, PAYBACK IS A BITCH ! ds.

hard work work

då var man uppe med tuppen när klockan ringde 11.00 ... heh, nja inte det va?
kikade på mera desperate avsnitt och kunde knappt slita mig till duschen ..
började jobba 12.15 och det känns som att jag suttit här en evighet, särskillt när man längtar efter att få gå hem och sminka sig och invänta tjejbesöket innan man ska ner på stråket igen och ta sig något att dricka!

Ida har kommit hem nu iallafall och Frida har åkt medans Denize fortfarande är borta och kommer inte tillbaka på en vecka när hon kommer och vänder lika fort.

Jag har så tråkigt på jobbet att jag sitter och läser på Onödigt Vetande, och tycligen så innehåller varje marabou mjölkchoklad 11 st insektsben, eller ja, i snitt iallafall. men det tror vi inte på ..

om en och en halv timma slutar jag yey, puss hej.






stråk

åh underbara stråk.

nu har jag haft många mysiga kvällar den här veckan, mycket nostalgi med gamla nioklassare.
Inte bara att mamma och tomas hälsade på två dagar innan dom åkte vidare till sauto lokta, det var bara en bonus!

ska försöka komma ihåg att ta med mig usb minnet till sandra som sitter och trycker på bilderna, likaså malin och frida.
kvällen slutade sent igår, somnade väl runt fem med frida redvid mig. Tydligen när hon kom hem efter att ha varit på promenad . . . väckte hon mig och jag frågade om jag skulle smsa numret och koppla henne, arbetsskadad.
dessutom sjöng jag för henne och jag blir så irriterad för att jag inte kan koma på vilken det var .. 
 
under dagen åkte vi och mös hos sandra, badade kall tunna och solade. Kvällen avslutade jag med att åka på maxi och handla mat för veckan och ska alldeles strax sova för att inte bli frestad att gå ut och träffa kompisar på stråket.

imorgon är det jobb som gäller och om energin räcker har jag lovat att gå ut och ta en öl med sandra på kvällen, nypis!

NATTI



full rulle

sen den dagen då vi överraskade denize har det inte varit en lugn stund, vi har haft så jääkla kul.
åkte bland annat ZORB ball med denize, fnissar lite när jag tänker tillbaka på det.

bilder kommer upp när jag själv får dom, efter det har det varit jobb jobb jobb och lite mera jobb. någon dag när jag orkar ska jag skriva vad vi gjorde den lördagen :)

nu är mamma hemma igen, men åker om inte länge. fan vad tråkigt det är att bo ensam!
ikväll ska jag iallafall hem till sandra och mysa med brudsen och cupcakes.
puss


denize 19 !

Mina största gratulationer till sommar-födelsedagsbarnet! helt sjukt att hon också är 19, har ju som alltid sett henne som en lillplutt. När vi började i sexårsgrupp tillsammans satt hon där med sina två tofsar i luggen och såg extremt sockersöt ut nu när jag tänker efter.
hade hon inte gått till våran dåvarande fröken och frågat om jag fick vara med i hennes faddergrupp vet jag inte om vi hade varit så bra vänner idag.
I tretton år har vi hållt ihop, visst har vi varit ovänner och haft våra missförstånd och liknande men ändå har vi alltid koommit tillbaka till varandra. Det är nog som man säger: Har man inte varit ovänner är man inte riktigt bra vänner.
Jag minns alla dom gånger då vi gick på stan och låtsades heta Nathalie och Linda, jag var linda förståss ....
Jag minns alla dom gånger då vi gick på stan och låtsades prata på engelska, inte min ide!
Jag minns alla dom gånger då vi lekte tonnåringar på hennes rum.
Jag minns alla dom gånger då vi sov över hos varandra och somnade till Eva och Adam.
ehm ... jag kände nu att ska jag skriva alla minnen vi har ihop skulle jag få skriva tills mina fingrar blödde så vi hoppar över det.
Iallafall, det jag ville komma till är att jag uppskattar att jag har Denize som en av mina bästa och närmsta vänner. Hon är en oerhört stark person, intelligent och har båda fötterna på jorden.
Nu ska hon dock flytta ifrån mig till den stora staden stockholm, men det ändrar ingenting. alltid och förevigt har vi sagt och vi har hållt det så bra :)
JE TAIME SÖTSKRUV!




Tyvärr slutar jag halv tio och kan inte vara med på middagen vilket suger. men vi ska iallafall ut på krogen och fira henne på lördag så det blir najs :)
PUSSN



nytt inlägg

från att söka en person som heter Jimmy Jäger till Jonas hägerström.

igår mös jag och denize framför tvn med sex and the city och en skål popcorn, vi gick på promenad imorse i björkbacka och ska förmodligen gå en sväng ikväll också. Vi passar på att umgås så mycket vi kan innan hon åker till sundsvall igen och jobbar..

imorgon fyller nämligen lillskruttan år också, hela 19! själv fyller man ju 20 snart hö hö hö ....
så direkt när jag har slutat ska jag åka hem till henne och käka och myssssssssa igen, snoosa lite i nacken på henne för att hon tycker att det kittlas så mycket.
ida får man inte se så mycket utav då hon ligger i sängen med en hink bredvid sig.. jag vill inte vara i närheten ens tror jag! mohah

ikväll kanske jag får besök av sandra och mathias också om det inte blir för sent och vi är för trötttttta :)

puss o kräm från pickypoo!

waka waka

yoho, spanien vann finalen, vad var det jag sa?

igår efter jobbet åkte jag denize och ida på ica maxi och handlade, satte oss på balkongen och gick inte in förän runt två tiden, vinet vart bara godare och godare med tiden sådär på en måndags kväll och natt!
idag har jag legat i sängen verkligen hela dagen, vädret gör en så seg!

idag var jag så snäll och hjälpte en brud i knipa och ska jobba hennes sista två timmar, så mössan på huvudet och ut i regnet!

puss.

goddagens

underbart väder, underbara sushi och underbaraste vänner.

idag blev det en runda på stan med denize sandra och ida!
vi köpte sushi och annan mat och satt på min balkong tills ida fick nåt ryck bara sådär att hon vile klippa sig, snygggggt vart det!

nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska slå 21.30 så jag får sluta och möta upp tjejerna för att åka och storhandla på ica maxi, är ju som lite tomt i kylskåpet när morsan är borta, sen ska vi ta igen och gröta hemma hos mig hela natten lång!
åh vad jag älskar dom!

<3


jiiiiiiiiiih


tog på mig mössan idag för skojs skull när jag var hemma och lukten från den påminner faktiskt om studenttiden,
give it back to me


vm

04.00 ringde klockan imorse och jag kan lova att jag inte var särskillt pigg efter att ha varit på avsutning med personalen som jobbade på storsjöcupen.
det var först igår jag insåg att vuxna tar fram barnasinnet när de är fulla, det var så jäkla kul. Särskillt när de är så seriösa och så vuxna när de är nykter och det gäller arbete.

vi skickade iväg, peru, mexico, uganda och brasilien vidare till borlänge på cup där så nu är storsjöcupen arbeter slut!
Längtar bara tills jag får njuta av pengarna som jag fick för att ligga i gräset med elinor och sola, höhö !

nu sitter jag på jobbet återigen och surar för att det är VM final ikväll mellan spanien-holland och jag inte får se på den inne på olearys med vänner och en öl...
istället får jag sitta tillgänglig för samtal och kolla på hackande vm final på datorn utan ljud.

herååååå.

eniro 118 118 viktoria

kill me, softly...
sitter på jobbet och sunkar.
här har man varit tolk hela veckan på storsjöcupen och fått pengar för att ha kollat på fotbollsmatcher i solen och nu rätt vad det är sitter jag på eniro igen eftersom att jag inte fick ledigt i helgen..
för övrigt så slarvade jag och elinor bort ett helt lag (GUATEMALA) eller ja.. vi trodde vi hade tappat bort dom men dom var visst och käka på någon restaurang i stan. Vi som åkte omkring i torvalla, fjällängen och sökte igenom hela sportfältet och inga lag medlemmar hittade vi.

ikväll ska det sägas hejdå till argentina och guatemala och på söndag till alla lag från mexiko, perú, brasilien, uganda och malta.
skönare vecka!
klirr klirr

besos hej

jobb jobb jobb

ja det tog mig bara 4 dagar och 21 timmar innan jag skrev ett nytt inägg.
iallaflal så var jag och sandra til hammarn och hälsade på jennifer och nathalie hos jenfa, grilla drack och åkte på crusingen som var där, träffade olle och iza :)

nu är det bara jobb jobb jobb framöer. är inte ledig förän nästa tisdag eftersom att storsjöcupen är i full gång så ja och elinor och viktoria tolkar spanska för argentinarna och mexikanarna med flera...
inigning ikäll, jag som kände för att sova...

puss och adios.

easy there boy

tja!
im alive, dont worry ...

nå .
hur börjar man när man inte har skrivit på riktigt länge?

ska jag verkligen berätta hur underbar studenttiden var?
lägga upp alla bilderna?
berätta att jag jobbar på eniro 118118 och försöker tjäna pengar?
- att min gullegris har flyttat till tyskland?
- att denize och ida ska flytta till stockholm?
- att iza, olivia och jennifer gömmer sig i kälarne och hammarn?
- att helena är sjukskriven från att sitta i kassan på Coop för att hon fick glassplitter i foten? mwaha
- OCH att min mamma gifte sig den 19 juni och var den finaste mamman på jorden?


japp der skulle jag visserligen skriva för er.
så där har ni, så ligger det till!
Nu börjar jag verkligen känna av att jag kommer att bo själv här när mamma åkte iväg på tre veckors semester och brorsan för länge sen flyttat till stockholm.

undra när den dagen kommer då jag sitter som Bridget i Bridget Jones dagbok 1 med en flaska rött sjungandes på " AAAAAAAALL BYYYY MYYYYYYYYSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELF, DON'T WANNA BEEE AALLL BY MYYYYY SEEEEEEELF"   (?) .


happ det var mitt för idag. tjarå!

RSS 2.0