ba ba mama

En kund ringer och är helt tyst och brister sedan ut att han fick någon slags våg in genom kroppen när han hörde min röst, den var sexig, ljuvlig och behaglig eller nåt sånt där. Därefter fick jag en utfrågning med personliga frågor och ett tips att jag aldrig ska börja röka utan snarare börja sjunga och vårda rösten. han var lite creepy, ja.
Den här personen var seriös för övrigt, och enligt mig helt ute och cykla.

idag har jag som nästan alla andra röstat. lika förvirrad var jag som i fjol.
idag åkte mamma och tomas hem igen och lämnade mig här. Samma känsla varje gång jag stänger dörren efter dom. Jag sätter mig i soffan, slår på tvn och börjar gråta, haha fjantigt va?
Men då kom jag på att nizenfizen är ju här så jag ska få träffa henne såå fort jag slutat jobba :D (VERY HAPPY FACE)

nu blire å jobba.

var med och tävla om dagens blogg, my ass

tjo.
har plågat mig själv med att jobba för pengarnas skull vilket inte resulterar i ett sånt där jätte bra humör, men det vände när mami och tomas kom till östersund och vi var bjudna på kräftskiva hos peter. Men idag var det back to work igen.
Dessutom har jag fått hemläxa, vad är de när man jobbar? Jag ska gå utlandsupplysnings utbildningen och måste lära mig HUR mycket som helst.. jobbigt
nästa helg blir det iallafall löning och sundsvall för mig och kajsen och jag kan inte bärga mig :)
PUss hej

odödlig

hej, jag är odödlig.

jobb jobb jobb på schemat hela tiden, igår var det dock seko möte hela dagen med världens godaste fika och mat, och så fick man betalt? vad är det för sätt att muta nyblivande medlemmar? höhö..
ikväll kommer mamma och tomas och ska stanna över helgen, dessutom kommer ida från stockholmiaaaaa så då ska vi hänga :) och du ida, kan du skriva din blogg adress så blir det enklare för mig att läsa den ;)

den nya butiken som är bredvid athena är ju världens sötaste. noanoa heter den, massvis med fina saker, där köpte jag två smyckes hängare som var urtjusiga. Imorgon ska jag lura med mig mamma så kanske jag får en lykta i present som jag vart kär i annar blir det väl till att punga upp och köpa själv.
middag hos peter imorgon, häng med ida och sandrydoo kanske? jennifer? lever du?

jaja nu ska jag äta klart mitt äpple och back to work.
pussn hej

prick en vecka

för prick en vecka sedan satt jag och ida på internetcafe och längtade hem. ush varför gjorde man det? jag längtar nu tillbaka. särskillt när man sitter på jobbet och dör typ.

därför kom på den briljanta iden att åka till thailand, det äger. tjarå

thank you come again

hellu hare sa javla gotttt pa kos nu. brudarna ligger i poolen och steker medans jag och ida fick uppgiften att kopa bajs piller, tog en svang pa internet cafeet ocksa.

jag vet inte riktigt om vi ar bakis? full? trott, eller hemlangtan? jag tror att det ar lite av bada.
ikvall blir en lugn kvall, ska kora stenhart imorgon innan vi aker hem.
iallafall, nu blire hors hane haaaaaaaj

RSS 2.0