tre timmar kvar

Nu har jag bara tre timmar kvar på det här jobbet. det känns så skönt!
Jag packade nästan klart allt igår men det var onödigt kom jag på, jag kommer plocka fram allt och visa kajsa vad jag har med mig. Den lilla filuren kommer in till stan med sina föräldrar idag så då får jag träffa dom för första gången :)
Se hela bilden
Ikväll ska vi fira våran uppsägning med en
varsin cider och ett glas vin kanske?
Det blir ett perfekt avslut på
9 månader på Eniro 118118AB.


Vi kommer förmodligen inte att kunna somna i tid ikväll så det blir till att ställa klockan imorgon så att jag inte missar min tid hos frissan. Måste panikgöra någoting åt min hårfärg!!!! har tid 12.30 så jag hoppas jag hinner bli klar innan vi ska springa till tåget som går 17.21. 

news

Vi gick på news som det heter för tillfället ...
news, goa, the greek blaha blaha. nu har dom skyltar med alla dom namnen på sina fönster med
Sådär ja nu har jag och sandra pratat av oss hos varann. Det är skönt när man kan prata om allt mellan himmel och jord med en kompis. Och btw så fick jag det här nedan i present plus en handkräm också från body shop! ÅH SÅ UNDERBART, OCH SÅ GOTT DET LUKTADE!

påskrivna papper och sagt hejdå till chefen

tjingeling!
shit vad jobbigt det blev att kliva upp imorse och ack så skönt det var att sova en timme mellan 11-12. Därefter tog jag och kajsa en lunch på Ragnars. Standarden där är inte lika hög som den en gång i tiden var ...  synd!

Nu fortsätter jag på jobbet och väntar på att klockan ska slå 20.00 för då ska jag gå ner till sandra som jobbar på hotellet ikväll och efter det ska vi ta en öl någonstans :)

här har vi mig och andra sandra som också ska dricka öl men inte med maaaaaaajjj!!!
TJARÅ

när klockan ringer 05.00

det där var ingen behaglig prommenad till jobbet!

födelsedagskort!

Åh idag fick jag ett superfiiint födelsedagskort av frida! Jag gillar sånadär kort som man blir lite tårögd utav haha :)
Loppan, kortet jag fick med i kortet har jag klistrat in i min dagbok som jag ska skriva i när jag är i asien och indonesien :) uffa vad jag kommer fnissa eller gråta när jag går till första sidan med kort på mina älsklingar!


hjärta till dig loppan! Jag saknar diiiiiig!

naturligt mineralvatten utan kolsyra är min drog idag.

Jag känner mig sjukt nere, eller kanske inte nere, mer typ PALLA, KAN DET INTE BARA VARA MÅNDAG SNART? ungefär så. Har spenderat halva dagen i sängen redan och gjort lite mini spa men nu är det nog dags att ta den där rundan på stan med storebror.

Ikväll ska jag till frånis och mysa, jag ska tydligen få en present av henne! wtf det var ju helt oväntat men najs :)
Läste den här artikeln från aftonbladet och blev lite skraj. hoppas vi inte är med om något liknande.

det där med rubriker alltså ...

tjingeling!
Fick en alldeles underbar start på dagen, eller ja, fick och fick, jag gjorde så att den blev så.Satte igång The sound of music så fort jag vaknade och vad blir man om inte glad av den filmen?

Just nu sitter jag på jobbet och inväntar på att klockan ska bli 14.30, då ska jag ha samltal med min chef. Jag har ingen aning om vad det handlar om så det vrider sig lite i magen ... Men det har säkert att göra med att jag ska åka och detta är ett av mina sista pass här.

Igår gick jag på stan en sväng och inhandlade grejor inför resan. Och vad är inte viktigare än torrschampo?!?! testade det idag och jag rekommenderar det till 10000000.
WA CAMERA POUCH
den här sista kamera väskan fick jag av min bror, helt perfekt, vattentät kameraväska! undervattenbilder på mig och kajen. here we come nemo!

blaha ..

Hej! jag känner mig irritert därför tänker inte jag skriva något "vettigt" i den här bloggen idag.

8 days

tjingeling!
Vet ni vad?
nu är det bara 8 dagar kvar tills jag sitter på flyget på väg till bangkok. coolt tycker jag!
min resa påbörjas på måndag kväll redan då jag och kajen åker till stockholm för att säga hejdå till nära och kära :)

Igår var det ju alla hjärtans dag. Jag kunde inte ha spenderat den bättre än första halvan av dagen i Marieby med mina tre små knattar som har vuxit något enormt. Jag kommer nog inte känna igen dom när jag kommer hem igen.
Sen avslutade jag dagen med min käre bror, en god middag och mysfilm i soffan. Sen försökte jag lägga mig tidigt för att kunna kliva upp klockan 06.00 utan problem, men så blev det ju inte för jag hade fått filmtips av sandra (forgetting sarah marshall) som jag kikade på.

present!


det här är en parfym som jag har suktat efter länge men inte lagt pengar på, sikken tur det då man har en sån underbar vän som ger mig denna! TACK BAJJAN! 
Dessutom så fick jag det finaste grattis kortet också som står fint på hyllan :)

sliten

YAHO, här får ni en sammanfattning av min helg:
friday:
jobb från 06.30 till 14.15
hem och vänta på sandra
fika med sandra
åka till lillänge och köpa ÖL med sandra
duscha ensam
fixa sig med sandra
äta tacos med sandra markus gabbe mette och maja
dricka öl och spela spel med sandra markus gabbe och maja
gå till sandras kompis
gå till g3, eller jag menar plaza. det är extremt viktigt!
Och till sist men inte minst ha så jäkla kul på plaza och sedan få skjuts hem och skeda med sandra.
snacka om bra avslut på dagen ;)


Kära bakis lördag, jag sandra och gabbe låg mest i soffan och hmm.. gjorde ingenting?
Den största ansträngningen var att gå på karamellagret och köpa godis och laga pasta och tonfiskssås, mums!
Resten av dagen spenderade jag i soffan medans jag led av att se sandra dricka öl till middagen och ladda om inför ännu en galen kväll. Själv stannade jag hemma och rekupererade mig.
Jag kikade på Titanic och natta kudden.

Och idag söndag kom mamma och tomas och fikade och headade mot stockholm. Jag träffar dom igen om bara en vecka och en dag!!!!! När jag krama tomas hejdå sa han "vi ses om två veckor" sen krama jag mamma och hon sa exakt samma sak. Men nej nej. vi ses om en vecka och en dag då blev mamma lite stum när hon insåg hur snart jag ska åka :)

Idag ska jag iväg och jobba några timmar och sen ska jag mysa till det med brorsan med en film och lite fika.

puss&kos

sovmorgon

det var inte menat att jag skulle få sovmorgon. Började egentligen kvart i tio men det fanns ledighet ute på E-portalen fram till kvart över två. Tur som man har fick man gå och lägga sig i sängen igen och somna om en stund.

Och förresten att åka till asien tidigare skulle kosta oss 75 euro var så vi väntar hellre en veckan till :)
Nu ska jag ta och kliva upp duscha och göra gott kaffe som kanske får min bror på benen?

have a nice day!

hard work work!

Nu är det back in town och back to work. Har inte jobbat på alldeles för många dagar nu.
Jag sitter här och är nervös som första skoldagen, vilken konstig känsla.
Som tur så har jag min bästa vän här i Östersund som gjorde mig sällskap hela kvällen och natten, vi mös med köttfärspaj och lite vin, mycket prat och även en ny plan. Om den går att fullfölja åker vi till asien tidigare, den ni!


20 ÅR!

hehe bara för att frida har läst mitt senaste blogginlägg multum med gånger så kanske det faktiskt är dags att uppdatera?

Nu har jag kommit hem från min långhelg i stockholm. Åkte ner i torsdags morse klockan 05.40 och var framme 10 någonting, där hade jag och markus hela dagen på mig att göra götta men det första vi gjorde när vi kom till farsta var att lägga oss och sova halva dagen hehe :)
Det blev en sväng på Farsta centrum iallafall, köpa sushi och mys hemma med mamma och tomas, brorsan åkte till Råcksta för att umgås Johans sista dagar i sverige.

På fredagen gick jag och mamma till farsta centrum igen för att jag skulle välja muminmuggar, det blev en röd med mumimmamma och en cerise rosa (stavning?) med lilla my som jag fick i födelsedagspresent på söndagen. Numera har jag fyra stycken älsklingsmuggar!
Fredag kväll spenderade jag med Sandra, Denize, Isabelle, Amanda och Cecilia hemma hos denize till en början. Vi tog oss några öl på puben nedanför och sedan avslutade vi kvällen på sjätte tunnan i gamla stan tror jag :) mycket trevlig kvälllllll!!
Eftersom att jag visste att jag inte skulle hitta hem till Farsta igen så fick jag sova hos denize.

På lördagen klev jag och denize upp runt 7 för att dra oss vidare till väsby centrum där denize jobbar, jag joinade henne på jobbet :) Tog en fika med mamma och tomas på centret också och fyndade även en DKNY bh på rean. mmmmmh så skön den är!
Kvällen spenderades med Sandra, Denize, Lotta, Ellen och Karin den här gången. Sandra och Denize bjöd på riktigt mumsiga drinkar medan min var Kaaatastrof.
Sen var det GRATTIS till mig på 20 årsdagen! Den firade vi på något ställe som heter SOFT, det var soft!
Vi blev kanske lite väl runda under fötterna. Hamnade hemma hos två killar i Nacka en heter Jocke det är så mycket jag minns resten är så gott som svart. Det kanske bilden nedan visar ganska tydligt. Vi kom i säng halv sex iallafall tror jag. Det var dessutom den kvällen som jag och Denize somnade med brödlimpan i sängen.


Söndag dag blev en riktigt mysig dag, jag och denize började med en promenad i det fina vädret till Willys, handlade lite för att hon skulle kunna göra sin UNDERBARA köttfärspaj som hon sedan skulle bjuda mig och lotta på. Succé!
Några timmar senare mötte jag upp min familj och gick på Koh Pagnang och käka riktigt god thaimat på min önskan. Avslutade kvällen med hallongräddtårta, rött vin och sällskapsspel och paketöppning. ps jag och alexis vann. ds


Här har vi ett av dom två glasen jag fick  av mina underbara ^ som jag dessutom glömdeeeee :(
Men den rosa skrivboken med hjärtan och fjärilar på har jag redan skrivit i!

Sådär ja, jag har nog inte ens fått med hälften av det roliga jag varit med om i helgen men i stora drag var det en av dom bättre helgerna jag haft, men fiffelur du saknades!

sjukling.

har haft en mycket bra helg.
men nu är jag magsjuk, hoppas det går över innan fredag för då ska jag åka till stockholm.
eftersom att jag bara sitter hemma nu så har jag skrivit en inköpslista inför resan och jag kan berätta att det blir en shoppingtur på apoteket snart.

have a nice day.

RSS 2.0