trötter

http://video.se.msn.com/watch/video/12-aringen-alla-pratar-om/6f541nht

only for you olle

hej, olivia ville ha ett inlägg så varsågod.


poop

jag och mamma köpte en ny säng och en fåtölj till brorsans rum som han flyttade ur, gästrum here it is!
jag får lite lust att byta rum bara för att det är städat där ..
natti

en till "check"

balbiljett - check!

idag kom sylvia med de tre barnen bland annat på tårta hos oss nu när vi firar mamma på dagen!
underbart att ett barns skratt eller leende kan värma så mycket. Själv var jag ut med två busungar och en lugn tjej i badhusparken och lekte, mys.

nu har jag inte bara deklarerat, städat efter middagen och tårtkalaset efter mamma utan också bokat tvättid och bädda rent! den ni. hur skönt som helst att sova här nu!

godnattens!

lilla siam

valborg var mys, god mat och härligt sällskap. Vi avslutade kvällen i regnet under ett paraply, eller iallafall gav det ett försök, efter allt snubblande, skrattande och vimsande runt på stan 02.30 kollade jag på pam och såg att hon var helt blöt, hehe, jag känner dock att hon får skylla sig själv som inte kunde gå rakt bredvid mig ;)

en helskön dag med jennifer, bakisdag kanske man kallar det för, vi köpte öl och fixade ostbricka, jummie!
och avslutligen idag har jag bara varit hemma ända till mamma och tomas kom hem från åre då vi gick ut och åt födelsedagsmiddag för mamma på lilla siam, hyrde film och nu lyssnar på marc anthony, mamma ska ju få som hon vill för en gångs skull, det är ändå hon som fyller år om 35 minuter.

nu ska jag natta så jag är pigg imorgon då jag egentligen har sovmorgon till 10 men ska upp och fixa så jag kan tenta spanska steg 5 och göra klart matte kapitlet.

så, dobranoc!


-

this is a disaster

RSS 2.0